Corp promotors

L’empresa començarà a vendre aquest any els habitatges del solar de l’antic Xalet Coll, enderrocat fa 10 anys · Anuncia que seran de 3 i 4 habitacions amb terrassa i disposarà d’una piscina a la coberta juntament amb un solàrium

Corp promotors

L´edifici ocuparà l´espai de l´antic Xalet Coll Marc Martí

La promotora inmobiliaria Corp promotors engega la seva activitat a Girona després d’haver adquirit 14.000 m2 per a la construcció d’habitatges en dues fases en ple centre de la ciutat.

Corp promotors

La primera fase de la promoció se situarà al carrer Joan Maragall núm. 29, on es calcula que la seva construcció començarà aquest 2017. Es construiran habitatges exclusius, en el solar que ocupava l’antic Xalet Coll, que va ser enderrocat fa 10 anys.

Corp promotors

Pel próxim llançament de pisos al centre de Girona, està previst la construcció d’habitatges d’alt standing de 3 i 4 habitacions amb terrassa. L’edifici disposarà d’una piscina comunitària a la coberta juntament amb un solarium.

Corp promotors

Els habitatges amplis amb acabats d’alta qualitat de base a tots els espais i sistema de domòtica en tots els habitatges per poder controlar i programar tots elements elèctrics de la casa. Això significa també espais més eficients energèticament i sostenibles.

Corp promotors

El xalet Coll era un edifici encarregat a l’arquitecte Rafael Masó als anys 30 però que va ser enderrocat poc abans de l’arribada de la crisi econòmica. En el seus origens va acollir una clínica i posteriorment una escola bressol.

Corp promotors

Corp disposa actualment d’una reserva de sòl a Catalunya per a la construcció de 2.200 nous habitatges en els pròxims dos anys i, a més, compta amb una reserva de més de 30.000 m2 de sòl comercial. La companyia es consolida així com una de les promotores líders a Catalunya, on ha construït prop de 3.000 habitatges des de la seva fundació el 2008, amb una inversió total de més de 650 milions d’euros.

Corp promotors

Tot i que l’àrea d’influència de la companyia s’ha centrat fins a dia d’avui a Barcelona i la seva àrea metropolitana, on el 2016 va iniciar la construcció de prop de 600 habitatges, Corp fa una ferma aposta ara per la ciutat de Girona i la seva àrea adjacent, com un enclavament estratègic per la seva activitat promotora.

Corp promotors

Nascuda el 2008 sota un model innovador de promotora immobiliària capaç d’adaptar-se a les necessitats del mercat, des de 2011 la seva aposta s’ha centrat en la possibilitat de personalització dels habitatges. En aquesta línia, s’han personalitzat més de 1.600 habitatges en el que es refereix a distribució d’espai i acabats, així com els detalls decoratius, amb l’objectiu d’adequar-se als desitjos dels seus clients.

Corp promotors

Corp inicia ara una nova fase que va un pas més enllà apostant per un model d’habitatge 3.0, l’habitatge del futur, basat en una «arquitectura envolupant», que s’adapta a l’entorn, i que incorpora avenços en domòtica e innovacions en tecnologia, que es combinen amb l’ús de materials saludables i construccions energèticament eficients i sostenibles.

Corp promotors

Aquesta aposta es fa sense deixar de banda la possibilitat de personalitzar diferents elements com els acabats, així com detalls decoratius, sistemes de seguretat i avenços tecnològics a cada habitatge. Els propietaris podran ampliar les prestacions i la decoració del seu habitatge perquè s’adapti al seu estil de vida.

 Para saber más de Corp Promotors leer diaridegirona.com

2 comentarios sobre “Corp promotors”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.